Moneybookers

Moneybookers este una dintre cele mai ieftine metode de trimitere si primire a banilor oriunde pe mapamond. Moneybookers reprezinta un sistem de plata electronica sigura si comoda. Mai mult de 3,5 milioane clienti si peste 10 000 de comercianti. Moneybookers este un instrument care permite trimiterea si primirea banilor prin email, in siguranta si instantaneu. Puteti trimite bani de pe cardul de credit, puteti transfera spre si dinspre contul dvs. bancar. Folositi Moneybookers oricand aveti nevoie sa trimiteti bani cuiva (stingerea unei datorii catre un prieten, plati si licitatii online...) sau cand cineva doreste sa va trimita bani. Moneybookers permite oricarui utilizator cu o adresa de email sa faca plati online eficiente si in siguranta – in timp real!

1. Beneficii Moneybookers:

• Trimite bani prin email de pe cardul sau din contul dvs. bancar
• Face achizitii online
• Incasa bani prin email

2. Necesarul pentru crearea unui cont Moneybookers:

•o adresa valida de email;

•un cont in banca sau un card valid;

3. Tipuri de conturi la Moneybookers:

a. Cont Personal Moneybookers (inregistrat pe numele unei personae; Platile si administrarea contului sunt facute in numele persoanei inregistrate.)

b. Cont de firma Moneybookers (inregistrat pe numele unei firme.Platile si administrarea contului sunt efectuate in numele firmei.Depunerile si retragerile pot fi facute cu ajutorul unui cont bancar inregistrat sub numele reprezentantului sau al firmei respective.)

4. Taxe Moneybookers:

Inregistrare: Gratis

Incarcare bani din banca: Gratis

Incarcare bani de pe Cardul de Credit: 1.9%

Primire bani:Gratis

Solicitare bani: Gratis

Trimitere bani: 1%(pana la 50 euro)

Retragere bani din banca: 1.80 euro-taxa fixa

Retragere bani pe cec: 3.50 euro- taxa fixa